Nyttige tips til at holde dine batterier i optimal stand

Korrekt behandling og pleje af batterier sikrer en længere og bedre levetid. Batterier er følsomme produkter, så det er godt at vide, hvordan man plejer og opbevarer dem, når man bruger dem mindre eller slet ikke. For hvert produkt er dette også angivet ved hjælp af en trin-for-trin-plan i den medfølgende manual.

BRUG AF BATTERIERNE

Brug af batterierne har en positiv effekt og holder cellerne aktive og kraftfulde. Når batterierne er tomme, kan du nemt genoplade dem til næste brug. Vores råd er at genoplade batterierne efter brug, så du har fuldt opladede batterier igen næste dag.

OPBEVARING AF BATTERIERNE

Brug af batterierne har en positiv effekt, der holder cellerne aktive og kraftfulde. Når batterierne er tomme, kan du nemt genoplade dem til næste brug. Vores råd er at genoplade batterierne efter brug, så du har fuldt opladede batterier igen næste dag.

  • Brug batterierne igen, indtil de er helt tomme.
    • Du kan placere dine produkter side om side på køkkenbordet. I dette tilfælde skal du sørge for, at Dual Heating-produkterne aldrig er på fuld styrke, og at kun 1 varmezone er aktiveret, ellers bliver de for varme.
  • Sæt nu batterierne i opladeren i 1 til 2 timer, så de er halvt opladede.
  • Frakobl batterierne fra opladeren.
  • Sørg for, at batterierne opbevares på et tørt og mørkt sted.

Det anbefales at gentage denne proces en gang hver 8. uge. Det sikrer, at batterierne aldrig bliver lagt væk helt tomme eller helt fyldte. Det sikrer, at du har aktive batterier med maksimal kapacitet ved næste brug.

Leder du efter de nyeste og mest kraftfulde batterier? Se vores tilbehør eller opvarmede handsker her