Den unikke Dual Heating-teknologi fra BERTSCHAT®

BERTSCHAT® BERTSCHAT® er kendt for produkt- og teknologisk udvikling. I 2021 blev Dual Heating-teknologien introduceret. For de der endnu ikke er bekendt med denne teknologi: maksimal varmeflade på ethvert tænkeligt stykke stof. Dermed bliver hele fladen opvarmet.

Denne teknik gik ikke længe ubemærket hen og et hollandsk Tv-program på RTL undersøgte den. Se  fragmentet herunder:

Dual Heating-teknologiens opståen

Medarbejderne hos BERTSCHAT® er tæt involveret i alle aspekter af virksomhedens drift og produktudvikling, fra kundeservicemedarbejdere til produktudviklere. Dual Heating-teknologien stammer fra en anmodning fra en kunde, som lider af en alvorlig form for Raynaud’s syndrom. Det er et fænomen, hvor man får symptomer i fingrene og/eller tæerne. I et anfald på et par minutter kan man miste følelsen i fingrene og/eller tæerne. Kulde og kolde omgivelser er en udløser for Raynaud’s syndrom, hvilket gør at symptomerne opstår hurtigere.

Af den grund er der behov for en optimal varmeflade. En BERTSCHAT®-kundeservicemedarbejder skrev straks denne anbefaling ned og drøftede den med chefen. På det månedlige møde senere på måneden blev dette forslag drøftet med produktudviklerne, som straks gik i gang med arbejdet.

Resultatet? Den følgende vintersæson (2021) blev den første Dual Heating-serie lanceret. Opvarmede handsker, hvor hele hånden opvarmes, er en kendsgerning. Maksimal varmeflade er en løsning for mange, også for vintersportsudøvere. En stor succes, som resulterede i at denne teknologi er blevet udbredt på flere og flere produkter. Et år senere (2022) fulgte de opvarmede trøjer, varmevest og jakker. Dermed opvarmes hele overkroppen. Ideel til mennesker, der skal på ekspedition til ekstremt kolde egne, vintersportsudøvere, vandrere og cyklister.

Men hvor længe kan Dual Heating-produkterne så varme?

Det er et af de hyppigst stillede spørgsmål. Jo varmere og større overfladen er, desto mere energi koster det. Mere varmeafgivelse betyder kortere opvarmningsperiode. Det kan sammenlignes med en bil på motorvejen: Jo højere hastighed, jo hurtigere, men desto mere benzin koster det. Denne proces er også blevet evalueret for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse. Derfor er der også blevet produceret endnu kraftigere batterier, såsom 3.800 mAh. Dette batteri er derfor det kraftigste: Da kapaciteten stiger, tager formatet til. Batterierne skal altid være komfortable at have på. For at finde den rigtige batteri-pakke kan du stille dig selv spørgsmålet: Hvor længe vil jeg opvarme? På den baggrund kan vi give dig den bedste rådgivning. Kontakt gerne en af vores specialister.