Historien om Sirio

BERTSCHAT®-produkter bruges til alle mulige formål. Fra folk med tilstande som kuldesmerter, Raynauds syndrom eller paraplegi. Men produkterne bruges også af folk, der bor i ekstremt kolde områder eller besøger disse steder for at holde ferie eller dyrke vintersport.

I dag taler vi med skiinstruktør Sirio Talmon, som er glad for at dele sin personlige historie med os om den bekvemmelighed og det resultat, BERTSCHAT®-produkterne giver ham.


"Mit navn er Sirio Talmon, jeg er en italiensk skiinstruktør og bor i Canazei. Det er en lille by i Dolomitterne i Italien. Jeg vil ikke gå rundt om den varme grød, men forklare direkte, hvorfor jeg valgte BERTSCHAT®. For lidt over et år siden, i december 2022, lå jeg fuldstændig lammet på et hospital. Jeg blev ramt af en alvorlig sygdom, der hedder Guillain Barrè syndrom. Denne sygdom ødelægger dit nervesystem og gør dig ude af stand til at bevæge dig. Det var forfærdeligt og svært at komme tilbage til livet, som det var før. I øjeblikket er jeg stadig ikke tilbage på 100 %, men jeg er kompetent og fit nok til at kunne udføre mit elskede job og min hobby - (at undervise i) skiløb.

Denne sygdom tvang mig til at søge på Google efter produkter, der kunne hjælpe mig. Som nævnt er det en alvorlig sygdom, der påvirker nervesystemets funktion. Mine tæer og hænder gør mest ondt, når jeg er i kolde omgivelser. I sidste ende valgte jeg BERTSCHAT®, fordi det er det eneste mærke, der er den tilgængelige løsning for mig. Med maksimal varmeoverflade og modstandsdygtig over for de mest kolde miljøer. I øjeblikket forlader jeg ikke mit hjem et øjeblik uden disse specielle produkter.

Jeg fortæller denne historie, som jeg gør til mine gæster, fordi de er interesserede i både min sygdom og min løsning. Jeg fortæller dem også, at uden disse BERTSCHAT®-handsker og -sokker ville jeg ikke være i stand til at udføre mit elskede erhverv. Det er jeg meget taknemmelig for."

Virkelig tak. For at beskytte min krop,
Sirio

Gennemse hele vores sortiment af opvarmede handsker og opvarmede sokker her, og find din løsning.