Lider du af varme, rastløse nætter?

Med vores forfriskende BERTSCHAT®-sengetøjskollektion får du en god nats søvn!

Mens solens varme er en sand fornøjelse at nyde, især når den er en kilde til D-vitamin, er den meget ubehagelig om natten. Sommernætter er ensbetydende med et varmt, indelukket soveværelse. Vores BERTSCHAT® kølende produkter tilbyder en anden løsning på dette problem end aircondition.

Praktisk tip:
Det lunkne brusebad er et råd, der er lige så gammelt som tiden selv. Et koldt brusebad virker kun på kort sigt, fordi man køler meget hurtigt ned, blodkarrene trækker sig sammen, og man ender med at føle sig lige så varm som før. Et lunkent brusebad åbner derimod blodkarrene, så blodet kan cirkulere hurtigere, så du kan nyde en naturligt kølig fornemmelse i længere tid!

Hvis du vil have en langtidsholdbar løsning, er BERTSCHAT® forfriskende pudebetræk og lagen. De er baseret på Outlast®-teknologi. Denne rumteknologi er udviklet af NASA og bruges også under rumrejser til at afkøle astronauter i høje temperaturer.

 

Denne teknologi er også perfekt til brug på land og i sengetøj. Det er bittesmå mikrokapsler med fremragende termoregulerende egenskaber, som aktivt regulerer temperaturen. Disse mikrokapsler er også kendt som termokapsler.

Hvordan fungerer Outlast®?
Det hele har at gøre med faseændringsmaterialer (PCM), som er det, vores kølevest er baseret på. Ligesom vand kan blive til is og is til vand, kan Outlast® også gå fra fast til flydende og omvendt. Denne faseændring gør det muligt for mikrokapslerne at absorbere, lagre og frigive varme.

Se denne video for at finde ud af mere:

Fordelene:
Outlast®-materialet sikrer ikke kun en konstant sovetemperatur i sengen, men beskytter også mod ekstreme temperatursvingninger (temperatursvingninger). Så du fryser eller har det ikke pludselig varmt, og du sover bedre og sundere. Det forhindrer, at du sveder, mens du sover: Din kropstemperatur er perfekt reguleret på et konstant niveau hele natten. Det gør vores forfriskende sengetøj ideelt til folk, der lider af temperatursvingninger eller har svært ved at falde i søvn på varme dage. Desuden er BERTSCHAT® Outlast-sengetøj certificeret som ægte rumteknologi, så du kan være sikker på, at du er det rigtige sted!

Kan Outlast® vaskes?
Refreshing-sengetøjet har avanceret teknologi, men det er ikke noget problem for vaskemaskinen. Du kan bare vaske det ved 30 grader på et normalt vaskeprogram!